Elérhetőségek

My Dream Esküvői Szalon

Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 16.
Telefon:
+3630/3964185
E-mail:
mydreameskuvo@gmail.com
Közösségi média Nyitvatartás


Menyasszonyi ruha

LILLY menyasszonyi ruha kollekció

A dán LILLY 70 éve a menyasszonyi ruhák piacának élvonalában jár. A 'LILLY' menyasszonyi ruha kollekció lenyűgöző stílusú esküvői ruhákat kínál, nagy hangsúlyt fektetve a romantikus csipkékre és a puha tüllszoknyára. A LILLY esküvői ruhák letisztultak, elegáns és kifinomult megjelenést kölcsönöznek a menyasszonynak. A menyasszonyi ruhák a tervező felügyelete mellett, olyan gondosan összeválogatott anyagokból készülnek mint a szatén, selyem, sifon, taft vagy csipke.

A LILLY esküvői márka négy termékvonallal rendelkezik: LILLY, PASSION by LILLY, DIAMONDS by LILLY és a LILLY PUREWHITE. Minden kollekcióhoz kiegészítők széles választéka is rendelkezésre áll, mint például ékszerek, fátylak, cipők, táskák, bolerók, pelerinek és fejdíszek, például tiarák, hajékszerek vagy virágos hajdíszek.

A LILLY esküvői ruhákat elsősorban azoknak a menyasszonyoknak ajánljuk, akiknek fontos az elegancia, a minőség, a kényelem és nem utolsó sorban a reális, megfizethető ár. A dán esküvői divatház elegáns, exkluzív ruhái magas minőséggel, kedvező árfekvéssel párosulnak menyasszonyi ruha kölcsönzés vagy akár vásárlás esetén.

A LILLY menyasszonyi ruha kollekció 34-es mérettől 54-es méretig kapható. 

A LILLY menyasszonyi ruhák vásárlása raktárkészletről 10 napos szállítási idővel. Ha a méret nem áll rendelkezésre, nincs raktáron az egyedi gyártási idő kb. 16 hét.

A honlapon szereplő LILLY menyasszonyi ruha bármelyike próbálható esküvői szalonunkban!

 

 

 


2 oldal, 29 összesen, 1-24

Vissza az előző oldalra!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információk
My Dream Esküvői Szalon - Magyar