Elérhetőségek

My Dream Esküvői Szalon

Cím: 9700 Szombathely,
Fő tér 16.
Telefon:
+3630/3964185
E-mail:
mydreameskuvo@gmail.com
Közösségi média Nyitvatartás


Menyasszonyi ruha

TRÈS CHIC menyasszonyi ruha kollekció

Kiváló, magas minőségű különleges menyasszonyi ruhák romantikus stílusban.

A holland TRÈS CHIC Bridal Wear már több mint öt évtizede vezető név az európai menyasszonyi ruha piacon. A TRÈS CHIC menyasszonyi ruhák már több mint 350 esküvői ruhaszalonban kaphatók világszerte, köztük a My Dream Esküvői Szalonban Szombathelyen.

A TRÈS CHIC menyasszonyi ruhái különlegesek, kiváló minőségű anyagokból készülnek romantikus stílusban. Esküvői ruha szalonunkban megtalálod a kollekció legszebb darabjait különböző színekben.  Minden menyasszonyi ruha egyedi dizájnnal és stílussal rendelkezik. A különböző anyagok, mit a tüll, szatén, csipke, organza, taft és a mikado egyedi és gyönyörű mintákból készülnek, amelyek minden esküvői ruhának különleges menyasszonyi megjelenést kölcsönöznek.

Minden kollekciónak megvan a maga stílusa, ezért bízunk benne, hogy minden menyasszony megtalálja azt az esküvői ruhát, amely legjobban illeszkedik saját személyiségéhez, és természetesen az esküvő hangulatához is.

A honlapon szereplő TRÈS CHIC menyasszonyi ruha bármelyike próbálható esküvői szalonunkban!

 

 Vissza az előző oldalra!

Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információk
My Dream Esküvői Szalon - Magyar